top of page

Group

Public·32 members

Pan Wypadek ((INSTALL))

Pracuję jako kierowca. W zeszłym tygodniu miałem wypadek samochodowy (byłem sprawcą tego wypadku). Nic mi się nie stało, ale kierowca drugiego auta pojechał do szpitala i nie mam żadnych wiadomości dotyczących jego stanu zdrowia. Policja przekazała sprawę prokuraturze, nie udzielając mi żadnych informacji, a prokuratura nic nie wie. Czy mogę dobrowolnie poddać się karze, aby uniknąć utraty prawa jazdy?

Pan Wypadek

Z treści Pana pytania wynika, że spowodował Pan wypadek drogowy. W chwili obecnej nie ma Pan wiedzy na jakiem etapie jest postępowanie. Jedyne co Pan wie, to tyle, że policja przekazała sprawę prokuraturze. Na co dzień pracuje Pan jako kierowca i nie może Pan stracić prawa jazdy.

W mojej ocenie postawiony zostanie Panu zarzut z art. 177 1 K.k. Zgodnie z nim kto, naruszając, chociażby nieumyślnie, zasady bezpieczeństwa w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym, powoduje nieumyślnie wypadek, w którym inna osoba odniosła obrażenia ciała określone w art. 157 1, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Pracuję jako kierowca. W zeszłym tygodniu miałem wypadek samochodowy (byłem sprawcą tego wypadku). Nic mi się nie stało, ale kierowca drugiego auta pojechał do szpitala i nie mam żadnych wiadomości dotyczących jego stanu zdrowia. Policja przekazała sprawę prokuraturze, nie udzielając mi żadnych informacji, a prokuratura nic nie wie. Czy mogę dobrowolnie poddać się karze, aby uniknąć utraty prawa jazdy? 041b061a72

Members

• Wyatt Hill
    Wyatt Hill
  • Xolgaa Adavisa
    Xolgaa Adavisa
  • Resickulous
  • Timeo Poulain
    Timeo Poulain
  • Mahmood Pakhomov
    Mahmood Pakhomov

Subscribe Form

Thanks for submitting!